Skogshuggare FTW

Idag har jag vart ute och lekt i skogen. Fälla träd är en ganska frän sak, om man tänker efter.. Jag menar, ett träd som man sågar ned på bara några sekunder har stått där, på samma ställe i hur många år som hellst! Ganska respektlöst också, på sitt sett. Men det beror ju helt på vad man gör med det stackars trädet.

Resten av dagen har jag inte gjort så mycket alls.. Mest suttit och längtat till Classic Car Week. Det är BARA 117 dagar kvar!! Längtar...

Morgondagen blir det mer springning i skogen.

vi hörs

Bara för att..

Jag ska sluta dricka alkohol. Nej, nu ljuger jag. Kanske inte sluta helt, men iaf inte så ofta.

Jag har verkligen ingenting att göra. Vet inte om jag vill göra något över huvudtaget..
Detta med att vara ensam är ganska tufft. Det är mycket som jag önskar att jag gjort annorlunda i mitt liv, så som att behålla kontakten med de vänner jag en gång hade.
Bara att bita ihop och ta nya tag för att komma vidare, i guess..

Hoppas att jag kan få tag på lite nya delar idag, så jag kan sätta igång ute i garaget igen.

vi hörs

DAK

Dagen är äntligen kommen! Nu är det äntligen dags för DAK marknaden i Falun.

Varför sitter jag här?!  Ska duscha, sen åka ^^

hörs sen


1518

jag har under kvällen tagit bort 1518 bilder, detta enbart i min "bilder" mapp. Jag har bilder utspridda överallt på min dator. Nästan 2 TB är inte alltid så lätt att hålla koll på. Jag ser iaf detta som en början till ett tappert försök att komma över de senaste 2 åren, iaf delar av dem.
Som ni säkert förstår så är alla dessa bilder på en viss person, till och med en 3 åring skulle kunna lista ut det.

Jag har inte så mycket att säga egentligen, bara att du har komponerat ihop ett väldigt bra inlägg : "friends?"

Imorgon blir det Falun och DAK marknad. Hoppas jag hittar något jag behöver, jag vill verkligen till Classic Car Week! (kommer åka dit ur det än blir, men det vore roligt om jag hade min bil i ordning då.)

vi hörs


Fredag

Godmorgon mina kära läsare. Idag är det äntligen fredag, och äntligen helg. Jag har iofs har helg hela veckan, kan man säga.
Jag vet ärligt talat inte vad jag gör uppe vid den här tiden. Måste vart miss Lovedrugs sms som väckte mig. =/

Anyway.. Idag ska jag åka till falun och hämta lite lager till motorn, sen hade jag tänkt att göra mig fri från skulder åt ett håll, så jag ska åka och lämna 60 kr till rebeckas mamma. Och när jag ändå är där kan jag hämta upp min soffa och bord som står där.

Det blir inget av med det idag. eller kanske till kvällen. Har ingen bil att hämta hem de sakerna med. Falun åker jag till.

Justja, nu när du vet.. då kan du börja fundera då?

(detta är helt sjukt egentligen, om man bara hänger med på vad som händer så är det såååå skrattretande)

G'morning

sol

Idag är det strålande sol, men det är dess värre snorkallt ute och det typ snöar, fast inte riktigt snö. Whatever, kolla ut så fattar du med.
Igår var det riktigt härligt! Första gången jag var ut och hämtade tidningen så blev jag kvar ute i solen, det var ganska så härligt att bara sitta i solen på en stol och läsa morgontidningen. Senare skulle jag ut med hundarna och syrran, och då var det nästan snöstorm. Det blåste väldigt mycket snöyr överallt, men ändå lyste solen. Det blev en repa till kupolen, syrran skulle kolla på skor. Men det gick över efter ett tag. Jag hittade ett par solglasögon, som kom väl till pass. Iaf jag ser ingenting när jag går ut. =P

Idag ska jag försöka komma iväg och besiktiga bilen, vi får se hur det går denna gång.
För övrigt så saknar jag min nallebjörn Oskari, jag vill krama på dig och lyssna på Fimbultyr! xD
Det är bra att du flyttar till Borlänge snart, eller ja. kvarnsveden.

vi hörs

ps.
Det där med gitarrspelande är nog nedlagt.
ds.

guitar

Jag har tröttnat på all snö nu, det är dags för lite vår väder. Det lär väl dröja, med tanke på tt det snöa nu =/

Jag som inte har någonting att göra på dagarna, har dammat av gitarren och faktiskt försökt lära mig att spela på den igen, men det är inte så väldigt lätt efter en herrans massa års uppehåll. Man jan ju tro att det är som att cykla, men det har jag inte gjort på än längre tid. Vet inte om jag vågar sätta mig på en sådan..
Jag vill faktiskt kunna spela gitarr, det är mitt favorit instrument. Och jag bara älskar ljudet man kan kräma ur den!

Nu ska jag återgå till att sitta och inte förstå någonting av vad jag gör med en låda och 6 st strängar.

vi hörs


Konspiration

Konspiration, sammansvärjning, (av latinets conspirare: "Andas tillsammans") syftar på ett hemligt samarbete mellan en grupp individer med dunkelt, olagligt eller illasinnat syfte. Konspirationstemat är ett urgammalt fenomen, i de äldsta bevarade skrifterna återfinns konspirationstemat, till exempel i Första Mosebok där Adam, Eva och Satan gör en överenskommelse med akt och mening att ignorera Guds vilja.

Jag älskar wikipedia!  =D

Och nu, ni som brukar läser, (jag vet att det kanske är passande med detta utdrag) det är inte hela den historien jag syftar på. Anledningen är, tro det eller ej, att jag aldrig riktigt förstått vad det ordet betyder till punkt och pricka. Det är vanligt förekommande i serien the X-Files. Svenska översättningen, Arkiv-X. Det måste vara den bästa serien genom tiderna, iaf i mina ögon! ^^

Är det verkligen så att kvinnor är så komplicerade och svåra att förstå sig på, och männen ska förstå sig på dem och ge dem vad de vill ha. Men det kvinnor vill ha, vad är det? Är det sant att ni, kvinnor, inte har en blekaste aning om det?
dagens undersökning


Yesterday

Igår jobbade jag min sista dag som jag var schemalagd på. Nu blir det att återgå till arbetslösheten igen då. Jag tycker faktiskt att det är väldigt tråkigt att inte ha någonting att göra om dagarna, inte för att det inte finns någonting att göra, utan för att jag har ingen att göra någonting med.. Det är iofs mitt aldeles egna fel, om det nu är något fel, vad vet jag?

Igår körde jag nästan på en gammal vän som cyklade hem från, även hennes, sista dag. Fast på ica lagret då. Tidspressad som man är inom mitt (f.d) yrke så hinns det inte med att stanna och tala. Så jag åkte till henne på kvällen och rökte 2 cigg på hennes trapp, kul att träffa dig!

Efter det så for jag vidare, inte så långt, men ändå tillräkligt långt för att jag inte skulle orka gå. Tette vart nog den gladaste människan igår när hon återfick sin kära mobil som blev bortkommen på en fest som jag hade hos mig för några veckor sedan. Det var min mor som hade hittat den under en soffa, vilket jag inte trodde man kunde få någonting under den, guess i was wrong. Tette blev hur som, väldigt glad. Det verkade de andra också bli som var där när jag dök upp. Stannade dock inte länge.
Jag skulle iväg och försöka hjälpa rebecka att få igång msn på hennes nyrenoverade dator som hon hade fått hem under dagen. Det var inte mycket jag behövde göra, eftersom det redan fungerade utan problem. Jag har ingen aning vad hon ville komma med det, men jag stannade ett litet tag och försökte prata med henne. Vilket inte gick så bra.. Det är så svårt att prata med någon som bara, "skriver i consollen /ignore". Jag antar att vi blev lite ovänner innan jag inte stod ut mer och åkte där ifrån. För att varva ned så åkte jag några varv runt stan medans jag pratade i telefonen.
Jag hamnade i kvarnsveden med trevligt sällskap, där folk faktiskt ger respons när man säger något. Jag är glad att vi fungerar ihop som vänner! Jag har inte så många vänner, så jag vill gärna hålla hårt kvar.

Efter en tid åkte jag hemåt och satte mig vid datorn för att försöka leta på en person på nätet, gick lite segt till en början, men med en liten hjälpspark så fick jag tag på all den information jag ville ha. Det lät nästan som om jag förföljer dig, men oroa dig inte. jag blev bara vän med dig på bdb, facebook och lade till dig på msn. farligare än så är det inte. Jag hoppas att vi kan bli goda vänner?

Jag fick mig även en tankeställare när en person skrev "att alltid välja rätt är svårt, men däremot att göra fel är rätt".
Tänk efter lite på denna mening, dess innebörd är stor. Denna mening väckte många tankar i mitt förvirrade huvud. Jag menar, tänk efter lite på den själv. Jag borde ha satt mig och skrivit om den igår, men istället gick jag och lade mig. Då försvann även alla de tankar jag hade angående detta. Tyvärr.

Jag vill bara nämna en låt som jag vaknade till idag. Kanske uttjatad på radio, men jag gillar den.
Israel "Iz" Kamakawiwo'ole - Over The Rainbow

Och med denna låt säger jag godmorgon, och ha en underbar lördag!
vi hörs


090318

Då satt vi här igen. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva, men det kommer nog bli någonting iaf.
Idag har jag jobbat, vilket jag har gjort varje dag de senaste veckorna. Kommer även att göra det denna vecka ut, sen återgår jag till att vara arbetslös. Jag vet inte vad jag ska hitta på då, antar att jag kommer bli en aning mer aktiv här. Och förhoppningsvis locka lite fler läsare. Det är faktiskt bara en enda som läser, eller iaf är in och kollar, varje dag. Tror jag vet vem det är. ;)

Är det någon som har sett filmen; Män som hatar kvinnor. ?
Är den bra? Är den väldigt olik boken?
Kanske ser lite konstigt ut att jag frågar just den sistnämnda frågan, med tanke på att jag inte har läst en bok sedan skolgången. Kanske är fusk, jag har införskaffat mig just denna bok som vi talar om, som ljudbok. Det är toppen! Speciellt på jobbet när jag har, ibland 40 minuter körtid mellan stoppen. Jag har inte kommit igenom hela ännu, kanske är hälften kvar.
Nå, vad tyckte ni om boken / filmen?


För övrigt så har jag en ny telefon, igen kan tänkas. Men denna var jag faktiskt i behov av. Det är väl ingen såndär modell som är super ny och super dyr och som går att skryta om, tvärt om. En simpel liten billig telefon som fungerar jättebra att både ringa och sms:a med, vilket är allt jag gör med en mobiltelefon. Eftersom det är en "icke skryt-värdig" telefon så nämner jag inte vad det är för något heller.  =)


En sak jag har funderat på... Nej, det har jag ju inte gjort, nu ska vi inte sitta här och hitta på saker.
Ärligt, jag har inte funderat något på någonting. Thats it.

Vi hörs

Jaha

Då var det kväll igen. Jag har precis kommit hem från Romme Alpin, tog syrran med mig och åkte ut till hennes pojkvän som kör pistmaskin där. Ganska roligt att åka, det var ungefär 10 år sedan jag åkte i en sådan maskin senast.
I morgon ska jag på en tripp till Sågmyra och Lager 157, man vet aldrig om man kanske kan behöva något.

För övrigt så... är det som det är, inte mycket att göra åt saken.
Well, vi hörs

Bara för att...

Jag fick för mig att jag skulle kika in här en sväng och se hur det går för mitt bloggande, vilket inte alls går så vidare bra. Som ni kanske har lagt märke till, ni... hur många var det.. 3 (?) personer som läser ungefär var tredje dag. Anyway, anledningen till att jag inte skriver så ofta är att jag just för tillfället jobbar lite. Plus att jag inte orkar så klart.

En liten update på hur allt ligger till:
Jobbar och sliter, allt från Åselby ända till... Dalarnas gräns mot Sala.
Kör volvo och känner mig svensk.
Precis lyft ur motorn ur Opeln, vilket är det närmaste projektet.

Mer än så är det nog inte.

Vi hörs

RSS 2.0