Typ, hej?

Det har blivit mycket nytt på senaste tiden. Med tanke på att jag inte skrivit någonting på väldigt länge så är det en hel del nya saker. Vi kan börja med hunden, ja precis. Vi har införskaffat en till hund vid namn Molly, hon är någon sorts blandning mellan någonting som jag inte har någon aning om. Ungefär 8 månader gammal och full med energi studsar hon omkring överallt. Så fort hon kom in i bilden så verkade våran 12 åriga Ida, väldigt trött och seg. Men det är ju för att Molly hoppar omkring mycket snabbare än henne. Under helgen så var jag iväg och inhandlade mig en Volvo, vilket också är min tredje bil. Tanken var att jag skulle slita isär den och trycka i alltihopa i min Opel, men den var så fin så jag behåller nog den ett tag för att använda. Som senast idag så har jag vart iväg tre gånger på Biltema, först en ljuddämpare. Sedan en koppling mellan rören, och till sist ett helt rör. Som ni kanske kan gissa så gick det inte riktigt som planerat, men det blev ganska bra ändå. Och nu till sist, en ny skärm till datorn. Jag har tröttnat på att sitta och försöka se vad det står på min lilla 17” skärm som sitter fast på bärbara datorn, vilket också gjorde att jag nästan fick ha tangentbordet i knät. Jag kan inte skriva på de där små tangenterna som redan finns där. Nu har jag en stor och fin 23” skärm och plats för händerna på skrivbordet. Sen var det nog inget mer som var nytt för min del.

Lite om min blogg då.
Jag har varken haft tid eller ork till att skriva något den senaste tiden, men det verkar inte ha gjort något. När jag kollade hur statistiken såg ut så såg jag, inte alls till min förvåning, att det har gått ned från ungefär fyra personer som läser, till ungefär en. Jag menar, är det någon mening att jag fortsätter skriva om det inte är någon som läser? Jaja, vi får se om det blir någon ändring på det hela.

Over and Out.

Long time, no see

Nu var det ett tag sedan jag skrev någonting över huvud taget. Jag vet inte riktigt vad det är jag har gjort för att vara så upptagen, men det måste säkert ha varit väldigt viktigt.
Igår hade jag tänkt mig att ha en lite "get together" med lite människor, vilket jag verkligen såg fram emot. Men när kvällen närmade sig och folket kom på att det kanske var dags att försöka ta sig ut på landet, där jag bor,k så gick allt snett. Det slutade med att två från det gänget som skulle komma, kom. Erika, miss Lovedrugs och självklart var sötnosen redan här med mig. Ett litet tag senare dök Solis upp med sin skjuts Simon. Trevligt att ni kunde komma tycker jag! Mycket prat, lite Guitar hero och en aning Wii. Någon droppe alkohol blev det också, men inte så mycket som jag hade trott. Jag tänkte jag skulle bjuda på lite vin, men de flaskorna fick aldrig komma fram.. Well, det blir säkert en annan gång med.
Fram mot midnatt lyckas jag och Simon övertala Tette, Bene och Bubba att dom ska komma förbi. Det visade sig att Bene hade gått i samma klass som Simon i ettan på Erikslund, vilket sammanträffande.
Rebecka blev lite trött någonstans i dom svängarna, vilket jag är väldigt imponerad över att hon har hållit sig vaken så länge. Jag är stolt över dig! :)
Jag bäddade ner henne i sängen och återgick till mina gäster, lagom när trion dök upp. Riktigt trevligt att umgås med gamla vänner.
Guitar hero stod på schemat, som nämnt. Bene är en hejjare på det, men kanske inte med den mängden alkohol han hade i kroppen ;) Resulterade i att han blev utklassad av brorsans kompisar som kom upp ett tag.
Kvällen tog slut runt 3 tiden. Det var väldigt roligt, och jag hoppas vi alla kan göra om det igen!

Nu till det vanliga meningslösa svammlet som jag brukar skriva...
Nej, vi hoppar över det. Jag kommer ändå inte på någonting att skriva.
Over and out

Beautiful

Bowling med Oskari och Linn igår, riktigt roligt och kul att träffas! Efter det så blev det hem och äta lite tårta med Linn, Oskari skulle iväg på annat, som blev kvar från i söndags, med någon bananaktig gegga i mitten (Jag hatar banan) så den åt jag ju självklart inte.
Lite senare så blev det iväg på äventyr igen. Då var det upp på stan och umgås lite med Mikaela, eller miss Lovedrugs som jag kallade henne förut. Litet tag där, och någonting som jag kanske inte borde skriva om så åkte jag och Rebecka hem till henne och kollade på lite tv. Där jag också träffade på miss Lovedrugs, som kom dit för att umgås med Rebeckas bror.

I måndags var en bra dag. Jag vet inte om de där sakerna som jag fick i present av mina föräldrar fungerar, men det verkar som om de gjorde det. Jag fick ett halsband med en symbol som betyder Harmoni, och en sten som betyder något, massa kärlek var det iaf. (Den är rosa) Jag har inte mått så bra de senaste månaderna, och de tycker verkligen att jag ska göra det, uppskattas att de bryr sig om mig.
Åter tillbaka till Måndagen. Jag hade sagt åt Rebecka att hon skulle fundera på hur hon ville ha det, och komma fram till något, vilket hon också gjorde. Vi pratade lite fram och tillbaka, kom fram till att  vi ska göra ett nytt försök. Tredje gången gilt, right? Det känns rätt bra nu, och jag hoppas att det kommer att fortsätta ett bra tag framöver. Jag hoppas att vi kan vara öppna mot varandra.

over and out

Vänner sökes

Jag behöver vänner jag kan umgås med. Är det någon som skulle kunna offra lite tid till att umgås med mig?

Namn: Jonas Hebert
Ålder: Precis 21
Jag tycker om att inte direkt om att göra någonting, bara sitta stilla eller kanske bara kolla på tv/film.
Jag tycker om att äta massa godis, jag är coca cola beroende, jag snusar och röker lite ibland. Jag dricker inte så ofta, men när jag väl gör det så kan det bli rejält också. Det är säkerligen ett år sedan jag var ut på krogen (om man bortser den timmen jag var ute med min syster på hennes födelsedag).
Jag bor i Borlänge, tillsammans med mina föräldrar... Jag har körkort och två bilar, men jag tycker inte om att agera taxi. och jag tycker inte om att åka så långt bort med mina privata bilar. Jag går hemma om dagarna för det mesta och dels väntar på att jobbet ska ringa och fråga om jag vill jobba.
Annars så är det inte så mycket mer om mig..

Är det någon som vill vara min vän? Jag behöver vänner, som jag kan umgås med, som jag kan prata med.
Ett första steg är kanske Msn, [email protected]
feel free to add me there.

over and out

Old enought in the U.S

Då var dagen kommen, dagen då jag kan åka till Usa utan att behöva skämmas. Inte för att jag har sett fram emot denna dag direkt, ingen ålder att se fram emot liksom... Det finns ju de höjdpunkterna i livet, som man verkligen ser fram emot.
15 - Moppe
18 - Snus, cigg, folköl och krogen
20 - Systemet
65 - Pension
Om man kollar lite enkelt på detta så ser man ganska tydligt att jag har passerat den 3e punkten, vilket betyder att jag har 44 år kvar till nästa. Som sagt, det känns inte direkt så speciellt idag.

Jag har verkligen tappat all energi till detta, om inget resultat visas inom slutet av denna dag så ger jag upp hoppet. Jag har verkligen försökt i en hel månad, utan vidare resultat från din sida. Som jag har skrivit tidigare, jag orkar inte med länge till, och den dagen är kommen nu. Just på min födelsedag kanske kan verka konstigt, men det har faktiskt ingenting med saken att göra.
Jag hoppas jag får vad jag önskat mig! ^^

Btw så har jag kommit på att jag gillar Avenged Sevenfold.
Just wanted you to know that.
C'ya mate

RSS 2.0