I don't belong here

När man ser saker ur ett annat perspektiv, en annan synvinkel, så ser man det som man kanske aldrig har sett förr.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag trodde jag kände Dig. Men det verkar vara väldigt mycket som jag inte känner till om Dig..
När hade Du tänkt att höra av dig, det är svårt för mig att göra det när Du inte har någon telefon. Nu när Du äntligen är här, hör av Dig så vi kanske kan träffas, Du är ju liksom min ända vän.

Från det ena till det andra, eller något.. Jag vet att det bara är ungefär 2-3 stycken som läser det jag skriver så det spelar väl egentligen ingen roll, men ändå.
Igår var en sådan dag man bara vill gräva ned sig, men kvällen blev trotts allt räddad. Jag fick besök av min gamla vän Linn, som kom hit med lite vin som tog slut rätt fort.. Lite mer dricka, en cigg lite då och då och massor med prat. Vi har inte träffats på många år, så det var rätt mycket att ta ikapp. Väldigt trevligt var det iaf! Fram mot halv 3- 3 tiden blev jag lämnad ensam, och jag somnade direkt. Det hade vart en skapligt lång dag, men ändå har inte så mycket hänt runt om mig.
Det började på jobbet, vilket nog var den segaste dagen jag vart med om.. Jag var klar med alla leveranser på bara en timme, och då är det från när jag lämnade terminalen. Jag hade skapligt tråkigt från halv tolv, fram till klockan tre. Jag menar, det finns inte så mycket att göra i Ludvika.

Dagen, so far, har vart lite små seg.. Jag ville inte gärna gå upp, men det var en utflykt som väntade. Ut och handla lite kläder med familjen på Lager 157. Så nu har jag nästan en ny garderob, det blev en hel del. Till skillnad från majoriteten så VET jag att folk inte bryr sig om vad man har inhandlat. Så därför lämnar jag det nu, inga bilder kommer heller att dyka upp.

... You had my heart, at least for the most part...


I know, I know it's not your time
But bye, bye

Emo (tional)

Känslor är något som vi alla har, vissa mer och vissa mindre. Just det jag tänker på så är det jag som har mycket känslor, och motparten inga (vad jag vet av). Varför ska allt alltid vara så svårt, så krångligt, så omöjligt?
Jag brukar drömma mig in i världen där allt är möjligt, allt har ett lyckligt slut. Precis, i film världen. Varför fungerar inget som det gör där, i verkligheten? När det även är baserat på en verklig händelse. Tänk om det bara kunde fungera bara en endaste gång för mig, då skulle jag vara världens lyckligaste! Men som sagt, det är bara på film sånt händer...

Jag är väldigt känslig för tillfället, jag vet inte vad jag ska ta mig till.. Hur ska jag få Dig att öppna ögonen och se mig, se hur mycket jag tycker om dig, bryr mig om dig..? Att bjuda ut dig på bio, bowling, laga mat tillsammans, kolla på film och mysa i soffan, sova tillsammans... Vi gör ju nästan allt tillsammans, räcker inte det? Jag ger dig jätte fina rosor, och försöker verkligen att få dig att må bra, känna dig speciell och behövd.. Vad ska jag göra för att du ska se mig?
Jag orkar snart inte mer, jag har bara motgångar och inga framsteg, jag har ingen annan utom Dig...

Mer än såhär blir det inte, jag har ingen aning om vad jag ska skriva, så...
Vi hörs kanske.

might be back

Jag kanske kommer tillbaka hit igen, iaf ett litet tag tills ikultur.se har fått igång allt så det fungerar som det ska. Sidan i sig är det absolut inget fel på, det är en jätte bra sida. Men ganska mycket regler för mig som skriver där. Jag vill liksom bara skriva, det spelar inte så stor roll vad, eller vart för den delen, jag skriver. Inte för min del i alla fall. Så nu för tillfället så skriver jag här ett tag tills allt fungerar som det ska.

Gårdagen var en aning deprimerande då jag såg det sista avsnittet av Arkiv-x. Jag fäller en tår för den underbara serien som borde vara oändligt lång. Jag menar, vad ska jag kolla på nu? Jag har spenderat många timmar med FBI agenterna Scully och Mulder. Ungefär 60 st DVDer har mitt ps3 fått läsa igenom och min tv visat upp. En sak som är i princip omöjlig har hänt mig också under den tiden jag har kollat på denna serie. Jag har en LCD tv, och med oddsen 1 på miljonen så har bilden bränt fast i skärmen på tvn. Jag vet inte, jag kan nog skratta mig lycklig eller något.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om. Det är liksom inget speciellt som har hänt direkt.. Jag har träffat min kärlek, utan vidare resultat till någon förbättring till vårat förhållande, vilket jag vill ska utvecklas till något fint, något vackert, kärlek som både du och jag känner väldigt starkt.

Vi hörs

VIKTIGT

Jag har flyttat. Håller till på

http://hebbsii.ikultur.se/

Om det inte fungerar att komma in på mig där, så gå in på ikultur.se och sök på "hebbsii"

RSS 2.0